Blog: Ziekenhuis bed (hoog-laag bed)

Blog: Ziekenhuis bed (hoog-laag bed)

22 maart 2023 door Ria Snoek

Omdat mijn bed veel te laag is voor dit soort situaties, kocht ik een hoog-laagbed, met elektrische hoofdsteun. Zie zo, ik kan er weer tegen. Ook als Parki voor meer problemen gaat zorgen.

Een hooglaagbed van de thuiszorgwinkel lenen is uiteraard gemakkelijker, geen idee of een gebroken arm een geldige indicatie is. Ik kocht zo’n bed (tweedehands) inclusief nieuw matras en laten bezorgen voor ca. 700 euro. (thuiszorgbedvoordeel.nl). Waarschijnlijk kan het nog goedkoper via marktplaats of dergelijke sites. Maar dan moet je wel weer zelf het vervoer regelen.

Tijdens de gebroken arm periode had ik ook meer last van Parki. “Jij bent nu zwakker, wie weet kan ik nu van je winnen”, zo leek hij te denken. Dus meer moeite met ophouden van de urine, meer speekselvloed en ’s nachts kramp in mijn kuiten. Het viel me toen pas op, dat die kramp na de levodopa eigenlijk niet meer voorbij gekomen was.

 Ga terug naar alle blogs van Ria Snoek

 

Reacties

Terug naar boven