Hulpmiddelen | parkinson-vereniging.nl

Hulpmiddelen

Overzicht hulpmiddelen

Hieronder vindt u een overzicht van de hulpmiddelen. Deze zijn inzichtelijk ingedeeld in categorieën. U kunt elk hulpmiddel beoordelen. Let op: de prijzen zijn een richtlijn en de producten zijn vaak bij veel meer winkels/webshops te koop dan staat aangegeven. Daarnaast zijn er van elk hulpmiddel vaak talloze variaties. Kijk voor een uitgebreid aanbod eens bij de thuiszorgwinkel of op de hulpmiddelenwijzer Vilans, een databank met onafhankelijke informatie over hulpmiddelen.

Vergeet niet uw beoordeling over een hulpmiddel achter te laten. Zo helpt u andere gebruikers met hun keuze voor een hulpmiddel.

Tags: