Ik word lid via een lid

Word lid via een lid

De ziekte van Parkinson(ismen) is de snelst groeiende hersenziekte ter wereld. In Nederland zijn er naar schatting 60.000 mensen met een diagnose. Hoe meer mensen er lid zijn van de Parkinson Vereniging, hoe luider we de stem van de mensen om wie het gaat kunnen laten horen. Daarom houden wij dit jaar een speciale actie voor ledenwerving!

nynke2canvasplusPNGklein1000pxbreedV6logoietsiegroter.png

Gratis boek voor (nieuw) lid van de Parkinson Vereniging!

Parkinson_pandemie

U wordt lid via een lid en u ontvangt daarom beiden gratis het boek 'De Parkinson Pandemie' van de gespecialiseerde parkinson neurologen Bas Bloem en Jorrit Hoff! Vul onderstaand formulier in en geniet van alle voordelen van het lidmaatschap van de Parkinson Vereniging. Samen staan we sterker!

Lees hier de voordelen van het lidmaatschap

De boeken kunnen worden afgehaald bij het verenigingsbureau in Bunnik. Uiteraard kunnen we het boek ook toesturen. Hiervoor vragen wij u graag een bijdrage van € 6,50 voor verzendkosten.

Ik word 'lid via een lid' van de Parkinson Vereniging

Kalender (dd-mm-jjjj) 
Contactgegevens
Betaalwijze
De contributie bedraagt €40,- per kalenderjaar. Een hogere bijdrage is natuurlijk van harte welkom! U kunt ervoor kiezen om éénmaal per jaar een factuur te ontvangen of u kunt met een automatische incasso betalen. Een betaling per automatische incasso zorgt ervoor dat de administratiekosten voor de Parkinson Vereniging omlaag worden gebracht. Wij vragen u daarom vriendelijk te overwegen uw contributiebijdrage automatisch te laten incasseren.

* Met het inzenden van dit lidmaatschapsformulier wordt u lid van de Parkinson Vereniging. Na aanmelding heeft u 14 dagen bedenktijd. Via dit formulier geeft u toestemming voor afschrijving van ten minste de minimum contributiebijdrage van € 40,00 per jaar. Tevens wordt hiermee toestemming gegeven aan de Parkinson Vereniging, incassant-ID: NL85ZZZ404765190000, om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het aangegeven bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven tot wederopzegging of bij beëindiging van het lidmaatschap. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze binnen 8 weken na afschrijving laten terugboeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Diagnose
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Naam en postcode van het lid via wie ik lid word van de Parkinson Vereniging
Nieuwsbrieven en uitnodigingen
U kunt zich hiervoor altijd afmelden via de afmeldlink in de mailings
Akkoord
Terug naar boven