Abonnement ParkinsonNet zorgverleners

Beste ParkinsonNet-zorgverlener,

U, als gespecialiseerd parkinson zorgverlener, speelt een belangrijke rol in het behalen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor mensen met parkinson of een parkinsonisme. Samen streven we hiermee hetzelfde doel na. Wij doen dat onder andere door betrouwbare en onafhankelijke informatie te verstrekken via ons verenigingsblad Parkinson Magazine.

Als ParkinsonNet-zorgverlener kunt u een abonnement nemen op het Parkinson Magazine, voor € 25,- per jaar. U ontvangt hiervoor vijfmaal per jaar het Parkinson Magazine. Met een abonnement op het Parkinson Magazine blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ‘Parkinson-land’ en weet u wat er speelt onder mensen met parkinson(ismen). Daarnaast kunt u gratis de flyer bestellen met daarin het aanmeldingsformulier om uw patiënten kennis te laten maken met de vereniging.

Let op! Dit abonnement geldt alleen voor therapeuten die zijn aangesloten bij ParkinsonNet. U bent met het abonnement geen lid van de Parkinson Vereniging met de daarbij behorende voordelen zoals stemrecht en ledenkortingen op bijeenkomsten, boeken en producten.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om lid te worden van de vereniging. Zorgprofessionals die lid zijn van onze vereniging hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelen en uitvoeren van ons beleid. Deze bijdrage is voor ons van groot belang en daar hopen wij in de toekomst nog vaak gebruik van te mogen maken.

We hopen u te mogen verwelkomen als abonnee om zo samen mensen met parkinson in Nederland nog beter te ondersteunen!

Met vriendelijke groet,
Parkinson Vereniging

Uw gegevens
Overige gegevens
Contactgegevens
Als u het veld Organisatie/Instelling heeft ingevuld, wilt u dit dan hieronder ook overnemen in het veld Extra adresgegevens.
Betaalwijze
Het abonnement op het Parkinson Magazine bedraagt € 25,- per kalenderjaar. Een hogere bijdrage is natuurlijk van harte welkom! U kunt ervoor kiezen om éénmaal per jaar een factuur te ontvangen of u kunt met een automatische incasso betalen.

* Met het inzenden van dit abonnementsformulier wordt u abonnee van de Parkinson Vereniging. Na aanmelding heeft u 14 dagen bedenktijd. Via dit formulier geeft u toestemming voor afschrijving van het door u gekozen bedrag (ten minste de minimum abonnementsbijdrage van € 25,00 per jaar). Tevens wordt hiermee toestemming gegeven aan de Parkinson Vereniging, incassant-ID: NL85ZZZ404765190000, om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het aangegeven bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven tot wederopzegging of bij beëindiging van het abonnement. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze binnen 8 weken na afschrijving laten terugboeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Nieuwsbrieven en uitnodigingen
U kunt zich hiervoor altijd afmelden via de afmeldlink in de mailings
Akkoord
Terug naar boven