Abonnement ParkinsonNet zorgverleners

Beste ParkinsonNet-zorgverlener,

U, als gespecialiseerd parkinson zorgverlener, speelt een belangrijke rol in het behalen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor parkinsonpatiënten. Samen streven we hiermee hetzelfde doel na. Wij doen dat onder andere door betrouwbare en onafhankelijke informatie te verstrekken via ons verenigingsblad Parkinson Magazine.

Als ParkinsonNet-zorgverlener kunt u een abonnement nemen op het Parkinson Magazine, voor € 20,- per jaar. U ontvangt hiervoor vijfmaal per jaar het Parkinson Magazine. Met een abonnement op het Parkinson Magazine blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ‘Parkinson-land’ en weet u wat er speelt onder parkinsonpatiënten. Daarnaast kunt u gratis de flyer bestellen met daarin het aanmeldingsformulier om uw patiënten kennis te laten maken met de vereniging.

Vul het onderstaande formulier in om u te abonneren op het Parkinson Magazine.

Let op! Dit abonnement geldt alleen voor therapeuten die zijn aangesloten bij ParkinsonNet. U bent met het abonnement geen lid van de parkinson vereniging met de daarbij behorende voordelen zoals stemrecht en ledenkortingen op bijeenkomsten, boeken en producten.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om lid te worden van de vereniging. Zorgprofessionals die lid zijn van onze vereniging hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelen en uitvoeren van ons beleid. Deze bijdrage is voor ons van groot belang en daar hopen wij in de toekomst nog vaak gebruik van te mogen maken.

We hopen u te mogen verwelkomen als abonnee om zo samen parkinsonpatiënten in Nederland nog beter te ondersteunen!

Met vriendelijke groet,
Parkinson Vereniging

Uw gegevens
Overige gegevens
Contactgegevens
Als u het veld Organisatie/Instelling heeft ingevuld, wilt u dit dan hieronder ook overnemen in het veld Extra adresgegevens.
Betaalwijze
Het abonnement op het Parkinson Magazine bedraagt € 20,- per kalenderjaar. Een hogere bijdrage is natuurlijk van harte welkom! U kunt ervoor kiezen om éénmaal per jaar een factuur te ontvangen of u kunt met een automatische incasso betalen.

Indien u kiest voor automatische incasso dan ontvangt u hiervoor een machtigingskaart.

Nieuwsbrieven en uitnodigingen
U kunt zich hiervoor altijd afmelden via de afmeldlink in de mailings
Akkoord
Terug naar boven