Parkinson Vereniging

De Parkinson Vereniging is een actieve vereniging die zich inzet voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor de ruim 63.500 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. De rol van partners en kinderen (soms tevens mantelzorger) krijgt ruim aandacht.

Visie en doelstellingen

De Parkinson Vereniging is dé organisatie waar iemand met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme naar toegaat als hij of zij iets wil weten over het ziektebeeld. De vereniging is de spreekbuis voor de ruim 63.500 mensen met de ziekte van Parkinson(isme) en hun naasten.

Lees visie en doelstellingen

Leden

De Parkinson Vereniging is een vereniging waarvan iedereen lid kan worden. Via lidmaatschap betuigt u steun aan en instemming met het werk van de Parkinson Vereniging en ontvangt u Parkinson Magazine, het tijdschrift van de Parkinson Vereniging. 

Meer over lidmaatschap

ParkinsonNet

Als ParkinsonNet-zorgverlener kunt u een abonnement nemen op het Parkinson Magazine, voor € 20,- per jaar. U ontvangt hiervoor vijfmaal per jaar het Parkinson Magazine.  Zo blijft u op de hoogte en weet u wat er speelt onder mensen met parkinson(ismen).

Meer over dit abonnement

De Parkinson Vereniging is lid van Patiëntenfederatie Nederland en van Parkinson's Europe.

PatiëntenFederatie Nederland          EPDA

Parkinsonalliantie Nederland

Samen impact creëren. Daar is het de Parkinson Alliantie Nederland om te doen. We gaan met elkaar het verschil maken. Om sneller en (nog) betere resultaten te boeken op het gebied van parkinson is besloten om de samenwerking vorm te geven in een alliantie. De Parkinson Vereniging is een van de oprichters.

Terug naar boven