PPEP CVA/Parkinson programma regio Alkmaar

PPEP CVA/Parkinson programma regio Alkmaar

2 januari 2024

magentazorg

Een oppepper voor mensen met parkinson en hun partner.

Het Patiënt en Partner Educatie Programma (PPEP) Parkinson is een zelfmanagement programma voor mensen met de ziekte van Parkinson en/of hun partner/mantelzorger.

PPEP CVA/Parkinson programma

Het programma vormt een aanvulling op de medische behandeling waarin vaak weinig tijd, ruimte en aandacht is voor de psychische en (psycho)sociale gevolgen van de ziekte op het dagelijks leven. Het doel van de PPEP4ALL cursus is ondersteuning bieden bij het managen van deze psychische en (psycho)sociale gevolgen en daarmee een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. U hoeft geen zorg af te nemen bij Magentazorg om deel te kunnen nemen.

Wanneer

De cursussen worden gehouden in en rond regio Alkmaar, zowel in het voorjaar als in het najaar. Neem vrijblijvend contact op met Marije Vennik en Manon Bakkum Parkinsonverpleegkundige 1ste lijn Magentazorg, en PPEP4ALL trainers. Via parkinsonvpkzah@magentazorg.nl of telefonisch 06-82894856 of 06-12610849, wij staan u graag te woord.

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 250 per persoon. Het werkboek is te verkrijgen via de website. De kosten voor de cursus en het werkboek worden door de meeste verzekeraars vergoed, voor zowel patiënt, partner als mantelzorger. Raadpleeg voor de precieze vergoeding uw ziektekostenverzekering.

Labels:

Terug naar boven