Parkinson Observatiecentrum

Parkinson Observatiecentrum

30 april 2024

Klimmendaal

Wanneer u de ziekte van Parkinson of een atypische Parkinsonisme heeft, kan uw leven sterk veranderen. En als de ernst van de ziekte toeneemt, zijn steeds meer zorgverleners betrokken. Die zorg is vaak niet optimaal op elkaar afgestemd. Daarom heeft revalidatiecentrum Klimmendaal in Arnhem een speciale opname mogelijkheid.

Onderzoek en advies in het Parkinson Observatiecentrum

U kunt bij het Observatiecentrum terecht wanneer u de ziekte van Parkinson heeft of een atypische Parkinsonisme. U woont thuis en u ervaart op verschillende gebieden problemen in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld problemen met lopen, spreken, denken, het geheugen, of een stemmingsstoornis. Ook kunt u problemen hebben met plassen of ontlasting, uw slaapritme of de energieverdeling. Het maakt niet uit in welke regio u woont. Het Parkinson Observatiecentrum is er voor mensen met parkinson(isme) uit heel Nederland.

In een korte periode wordt in beeld gebracht welke behandeling nodig is. U krijgt een op maat gemaakt behandelplan, zodat u daarna met de juiste zorg bij u in de buurt behandeld kan worden. Het behandelplan is een basis waar alle betrokken zorgverleners op verder kunnen bouwen.

Lees meer over het Parkinson Observatiecentrum

Labels:

Terug naar boven