Berichten over Actie van derde

1. #StapStap voor de Parkinson

Op 16 juni, vaderdag, ga ik samen met mijn man 21km lopen tijdens de Marathon Amersfoort. Hiermee willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Parkinson Vereniging. Deze vereniging ligt ons nauw aan het hart. Wil je ons steunen? Graag! Alle beetjes helpen. Lees ons persoonlijke verhaal op onze actiepagina. Hier kan je ook online doneren.

2. 2 juni: De Beerze Tocht in Middelbeers voor de Parkinson Vereniging

De Vrienden van de Pedaleur organiseren voor het 7e jaar een goede doelentocht. Dit doen zij voor één van de leden die lijdt aan een parkinsonisme. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Parkinson Vereniging voor onderzoek doet naar deze ziekte.

3. Voorzitter van de Parkinson Vereniging loopt Nijmeegse Vierdaagse

Jan Lantink: "Dit wordt mijn tweede Vierdaaagse; de eerste keer was 'zwart' omdat ik graag met mijn dochter samen wilde lopen die uit 't buitenland over was. Zij was ingeloot, ik niet. De 'straf' kwam in de vorm van blaren. Voorbereidend wandelen moet dat nu gaan voorkomen."

4. Parkinson2beat: het programma voor 2019

Parkinson2beat organiseert verschillende (sportieve) activiteiten waarmee fondsen worden geworven voor de Parkinson Vereniging. De opbrengst is bestemd voor fundamenteel onderzoek.

5. Geweldige opbrengst kerstpakkenparkoer

Op zaterdagmiddag 15 december 2018 werd de tweede editie van het Kerstpakken Parkoers georganiseerd in Middelbeers. Gekleed in kertmannenpak renden honderden deelnemers voor twee goede doelen, waaronder de Parkinson Vereniging.

Toon volledig bericht

6. Meld u aan als sponsorloper voor de Parkinson Vereniging!

Van 16 t/m 19 juli is het weer zover: dan vindt de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Net als in voorgaande jaren wordt er tijdens de Nijmeegse Vierdaagse voor verschillende goede doelen gelopen. De Parkinson Vereniging is daar één van.

Toon volledig bericht

7. Annelien Luijkx- Oosterbaan loopt Rotterdamse marathon voor de Parkinson Vereniging

Het lopen van de Rotterdam Marathon 2019, in mijn eigen stad!
    Ik zou dolgelukkig zijn als ik dit red met jullie steun! Als jonge parkinsonpatiënt voel ik extra het belang van geld ophalen voor onderzoek naar deze ziekte.

8. Royalty's boek voor de Parkinson Vereniging

Ik ben Henk Kerkhof, 88 jaar en het eerste deel van mijn werkzame leven heb ik als scheepswerktuigkundige gevaren bij Shell Tankers. Ik bevoer alle oceanen, bezocht vele landen, ontmoette allerlei mensen met verschillende achtergronden en beleefde veel avonturen.

Toon volledig bericht

9. Hellen Abramsen: Sokken breien helpt!

‘Al een paar jaar geleden heb ik van mijn moeder de techniek van het breien van sokken geleerd. Ik vind het heerlijk om te doen en heb al heel wat sokken gebreid ondertussen.

10. Jo van Hattum vraagt aandacht voor parkinsonismen

“Vijf jaar leefde ik met de gedachte dat ik aan de ziekte van Parkinson leed. Totdat ik vorig jaar te horen kreeg dat men een inschattingsfout had gemaakt en dat het om parkinsonisme bleek te gaan”, aldus Jo van Hattum. Ook de begeleiding na een dergelijke mededeling kan wat hem betreft beter. “De arts zei letterlijk: er verandert niets voor u, hoor. Nou, noem dat maar niets!”