Berichten over Overige bijeenkomsten

1. Parkinson Biljart Toernooi 2019 - Nieuwegein - 23 oktober

Op woensdag 23 oktober 2019 vindt het 8e biljarttournooi voor parkinson patienten plaats. Ook dit jaar wordt het tournooi gehouden bij Recreatie Centrum Nieuwegein, gelegen aan de Drenthehaven 22B in Nieuwegein.

De organisatie is in handen van de Stichting Parkinson Events, een organisatie die activiteiten organiseert voor parkinsonpatienten. Deelnemers worden om 09.30 uur verwacht, het evenement start om 10.00 uur.

Toon volledig bericht

2. Alzheimercentrum Amsterdam (Over)leven met Dementie met Lewy Bodies - 7 november

Op donderdag 7 november 2019 organiseert Alzheimercentrum Amsterdam de tweede editie
    van het symposium “(Over)leven met Dementie met Lewy Bodies (DLB)”.

3. MSA Symposium - zaterdag 7 september 2019 - Antwerpen

Op zaterdag 7 september organiseren wij ons volgende ‘Internationaal MSA Symposium’. in samenwerking met de dienst neurologie van het UZA.

Met deze willen wij u en uw familie en vrienden uitnodigen om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

WAAR?
    7 september 2019: van 10u tot 14u30
    Gemeenschapszaal  UZ Antwerpen
    Universiteit Antwerpen, Instituut Born Bunge
    Wilrijkstraat 10, B-2650 Edegem (Belgium)
    'a.a.u.b’ -  'r.s.v.p.’

Toon volledig bericht

4. Uitnodiging voor mantelzorgers van mensen met parkinson of Lewy Body - 26 september

Uitnodiging voor mantelzorgers van mensen met Parkinson of Lewy Body
    omdat een lotgenoot snapt hoe jij je voelt..... omdat je met vragen zit....

5. Parkinson Tennistoernooi in Dordrecht - 29 augustus

De Stichting Parkinson Sportevenementen in Dordrecht organiseert in 2019 voor de elfde keer het Nationale Parkinson Tennistoernooi. Het vindt plaats op donderdag 29 augustus a.s.

6. ParkinsonG! - Den Haag

Zanggroep voor mensen met de ziekte van Parkinson (of anderszins in minder goede gezondheid) én hun naasten.

7. Maandelijkse bijeenkomst in Oldenzaal

Yvonne heeft jouw hulp nodig!

Ongeveer 10% van de parkinsonpatiënten is jonger dan 50 jaar als zij de diagnose Parkinson krijgen. Onze collega Yvonne Knaap - jeugdconsulent bij het Maatschappelijk Plein - is ook voor haar 50ste gediagnostiseerd met Parkinson. Zij wil deze specifieke groep ‘Yoppers’ (Young Onset Parkinson) één keer in de maand bij elkaar brengen om ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje.