Berichten over vacature

1. Oproep: kom de Werkgroep Aanvullende Therapieën versterken!

De afgelopen jaren waren productieve jaren voor de Werkgroep Aanvullende Therapieën (WAT). Er staan nu informatieve artikelen over zo’n 20 verschillende aanvullende therapieën op de site van onze vereniging. Niet alleen over Mind-Body Therapieën maar ook bij voorbeeld over acupunctuur en natuurgeneeskunde.

2. Vacature: Patiëntenkamer van de Parkinson Advies Raad zoekt nieuwe leden

Wilt u ook invloed op het wetenschappelijk onderzoek naar Parkinson? Dan is dit een kans! De Patiëntenkamer van de Parkinson Advies Raad vraagt nieuwe leden!

3. Coördinator Parkinson Café Alkmaar

De Parkinson Vereniging is op zoek naar een coördinator bij het Parkinson Café Alkmaar voor het coördineren bij de organisatie van een Parkinson Café.

Toon volledig bericht

4. Vacature: coördinator Parkinson Café Zeeland (Oss-Uden-Meierijstad)

Coördinator Parkinson Café in regio Oss-Uden-Meierijstad

5. Help mee bij het Parkinson Café Tiel

De Parkinson Vereniging is op zoek naar nieuwe medewerkers bij het Parkinson Café Tiel voor ondersteuning bij de organisatie van een Parkinson Café.

6. Help mee bij het Parkinson Café Amsterdam

De Parkinson Vereniging is op zoek naar nieuwe medewerkers bij het Parkinson Café Amsterdam voor ondersteuning bij de organisatie van een Parkinson Café.

7. (Ervaringsdeskundige) trainers voor de Parkinson Academie

Doorlopend zijn wij op zoek naar trainers, met of zonder de ziekte van Parkinson, voor verschillende cursussen en workshops van de Parkinson Academie.

Heeft u:

• ervaring of bent u betrokken bij mensen met de ziekte van Parkinson(ismen)?
    • ervaring in het begeleiden van een groep en beschikt u over communicatieve vaardigheden?
    • een open, mensgerichte houding?
    • zin om een workshop of cursus van de Parkinson Vereniging te begeleiden?

8. Medewerker Parkinson Café in Rotterdam

De Parkinson Vereniging is op zoek naar een medewerker Parkinson Café in Rotterdam voor ondersteuning bij de organisatie van een Parkinson Café.

Toon volledig bericht

9. (Ervaringsdeskundige) begeleiders voor de workshop ‘Parkinson(ismen) en de Naasten’

Heeft u:

• zelf ervaring als mantelzorger en dat al een plek kunnen geven? Of bent u betrokken bij of kunt u zich inleven in wat het betekent om mantelzorger te zijn?
    • een open, mensgerichte houding?
    • zin om een workshop te begeleiden om daarmee mantelzorgers een steun in de rug te geven?