Berichten over vrijwilligers

1. (Ervaringsdeskundige) trainers voor de Parkinson Academie

Doorlopend zijn wij op zoek naar trainers, met of zonder de ziekte van Parkinson, voor verschillende cursussen en workshops van de Parkinson Academie.

Heeft u:

• ervaring of bent u betrokken bij mensen met de ziekte van Parkinson(ismen)?
    • ervaring in het begeleiden van een groep en beschikt u over communicatieve vaardigheden?
    • een open, mensgerichte houding?
    • zin om een workshop of cursus van de Parkinson Vereniging te begeleiden?

2. Medewerker Parkinson Café in Rotterdam

De Parkinson Vereniging is op zoek naar een medewerker Parkinson Café in Rotterdam voor ondersteuning bij de organisatie van een Parkinson Café.

Toon volledig bericht

3. (Ervaringsdeskundige) begeleiders voor de workshop ‘Parkinson(ismen) en de Naasten’

Heeft u:

• zelf ervaring als mantelzorger en dat al een plek kunnen geven? Of bent u betrokken bij of kunt u zich inleven in wat het betekent om mantelzorger te zijn?
    • een open, mensgerichte houding?
    • zin om een workshop te begeleiden om daarmee mantelzorgers een steun in de rug te geven?