Berichten over yopper

1. 1 februari: Yoppers Groene Hart

U heeft parkinson
    U staat nog vol in het leven
    U heeft de diagnose gekregen voor uw 50ste levensjaar (Yopper)

2. Yoppers Grand Café West-Brabant 14 december

Bijeenkomst over parkinson en werkgerelateerde uitdagingen. U bent chronisch ziek en arbeidsongeschikt. Wat nu? Deze bijeekomst is bedoeld voor iedereen die nog geen AOW ontvangt en de ziekte van Parkinson heeft en hun naasten.

3. De JOBGRIP pilot studie

Werkmogelijkheden in balans, de impact van een groepsinterventie bij werkende mensen met de ziekte van Parkinson.

4. Yopper Café Haarlem: Themabijeenkomst ‘Minder Parkinson, Meer Leven’

Spreker: Koen Lucas, Parkinsoncoach en -trainer
    Donderdag 31 oktober van 19.00 – circa 21.30 uur
    Wijkcentrum De Schakel, Pijnboomstraat 17, Haarlem

5. Yoppers Café te Emmen

Bijeenkomst voor jonge parkinsonpatiënten en hun naasten. Voor mensen uit de provincie Drenthe en Groningen.

6. Parkinson2beat: het programma voor 2019

Parkinson2beat organiseert verschillende (sportieve) activiteiten waarmee fondsen worden geworven voor de Parkinson Vereniging. De opbrengst is bestemd voor fundamenteel onderzoek.

7. Yopper Café in Haarlem

Geregeld zijn er signalen dat jonge mensen met de ziekte van Parkinson behoefte hebben aan informatie. Ze willen hun ervaringen kunnen delen met anderen en steun krijgen van lotgenoten. Er is een goed lopend Parkinson Café in Haarlem, maar door het verschil in leeftijd en leeftijdsfase vindt deze specifieke groep Yoppers (Young Onset Parkinson) daar geen aansluiting.

8. Jong Parkinson-Inn Helmond: jaarprogramma 2019

Parkinson-Inn Helmond heeft haar jaarprogramma voor 2019 rond.

Toon volledig bericht

9. Annelien Luijkx- Oosterbaan loopt Rotterdamse marathon voor de Parkinson Vereniging

Het lopen van de Rotterdam Marathon 2019, in mijn eigen stad!
    Ik zou dolgelukkig zijn als ik dit red met jullie steun! Als jonge parkinsonpatiënt voel ik extra het belang van geld ophalen voor onderzoek naar deze ziekte.