Berichten over yopper

1. Borrel voor dertigers met parkinson

Annelien Luijkx en Jan Dinnissen organiseren op zaterdag 7 september een borrel voor dertigers met parkinson. Wie interesse heeft kan zich hiervoor aanmelden!

2. Yoppers Kids Meeting - 14 september - Emmen

Wanneer?
    Zaterdag 14 september bij Cho in het Rensenpark in Emmen van 13:30 tot 15:30 uur.

3. Yoppers Café te Emmen

Bijeenkomst voor jonge parkinsonpatiënten en hun naasten. Voor mensen uit de provincie Drenthe en Groningen.

4. Parkinson2beat: het programma voor 2019

Parkinson2beat organiseert verschillende (sportieve) activiteiten waarmee fondsen worden geworven voor de Parkinson Vereniging. De opbrengst is bestemd voor fundamenteel onderzoek.

5. Yopper Café in Haarlem

Geregeld zijn er signalen dat jonge mensen met de ziekte van Parkinson behoefte hebben aan informatie. Ze willen hun ervaringen kunnen delen met anderen en steun krijgen van lotgenoten. Er is een goed lopend Parkinson Café in Haarlem, maar door het verschil in leeftijd en leeftijdsfase vindt deze specifieke groep Yoppers (Young Onset Parkinson) daar geen aansluiting.

6. Jong Parkinson-Inn Helmond: jaarprogramma 2019

Parkinson-Inn Helmond heeft haar jaarprogramma voor 2019 rond.

Toon volledig bericht

7. Annelien Luijkx- Oosterbaan loopt Rotterdamse marathon voor de Parkinson Vereniging

Het lopen van de Rotterdam Marathon 2019, in mijn eigen stad!
    Ik zou dolgelukkig zijn als ik dit red met jullie steun! Als jonge parkinsonpatiënt voel ik extra het belang van geld ophalen voor onderzoek naar deze ziekte.