Berichten over Beweging

1. Yoga4Parkinson introduceert: de ParkinZonnegroet

Als warming-up voor The Parkinson Games, een internationaal sportevenement dat plaatsvindt in Eindhoven op 5 en 6 augustus 2022, heeft Yoga4Parkinson speciaal voor mensen met de ziekte van Parkinson de ParkinZonnegroet ontwikkeld.

2. Dansvoorstelling: ' Ik en de ander'

Het wordt tijd dat er meer inclusieve dansvoorstellingen komen, want DANS is voor iedereen! Dans gaat uit van de capaciteiten van het individu. Zo ook in dansvoorstelling ‘Ik en de ander’.

3. Biljarttoernooi voor mensen met parkinson 2021

Stichting Parkinson Events is een stichting die is ontstaan uit het toernooi dat al enkele jaren door Ruud van der Horst werd georganiseerd. Dit toernooi vindt jaarlijks plaats bij Recreatie Centrum Nieuwegein (RCN).

4. Op de golfbaan met Parkinson2beat

Het is prachtig weer en het golfen in de zon is dan ook werkelijk een groot genot. Parkinson2Beat is aan de slag gegaan en heeft weer golfbanen bereid gevonden mee te werken aan onze benefiet golfwedstrijden. De lijst voor 2021 is nog lang niet compleet, maar dat zal snel veranderen.

5. Hardlopenmetparkinson.nl

Met dit initiatief wil ik graag in contact komen met mensen met Parkinson die of graag willen leren hardlopen, of het hardlopen nog zo lang mogelijk willen blijven doen.