Berichten over Blog: lijf

 1. Blog: Voelen wat zij voelt

  Ik ben samen met Marg bij een dansvoorstelling. Ik zit met mijn rechterarm tegen haar aan. Ze heeft sinds een tijdje last van ongecontroleerde bewegingen van haar hoofd en soms van haar hele bovenlichaam.

  Toon volledig bericht

 2. Blog: Manic Monday

  Vandaag om 06:25 op zoals normaal. Ik heb slecht geslapen. Vannacht, denk ik om een uur of 2 á 3, had ik last van stuiptrekkingen en onrustige benen. Je kent het wel, niet willen toegeven dat je wakker bent en eigenwijs blijven liggen met de ogen dicht in de hoop dat je weer inslaapt.

  Toon volledig bericht

 3. Blog: No Me

  “There I’m all alone again
  And it seems as though it’s never been so bleak
  With the price still in my hands
  I’m led away forward a fate I cannot flee
  Broke a bargain on my end”

  Toon volledig bericht

 4. Blog: Uitzieken

  Hoesten, hoesten, hoesten, algehele malaise, dus naar bed. Maar het werd steeds beroerder, dus naar de huisarts: virale infectie, uitzieken.

  Toon volledig bericht

 5. Blog: Onbegrijpelijk gevoel deel 7

  Op 25 augustus heb ik een afspraak met MDL-arts in het Catharina Ziekenhuis. De plaatsing van de pomp werd stilgelegd. De artsen wilden geen risico nemen. Lof aan de artsen. Zelf ben ik weer aan het schrijven. Maar ik vertel meer als ik het gesprek heb gehad. Dit was nog in het Anna Ziekenhuis.

  Toon volledig bericht

 6. Blog: Parkinson - de stand van zaken

  Vier jaar geleden kreeg ik de diagnose ziekte van Parkinson. Ik heb daarover geschreven. Hoe is de stand van zaken nu?

  Toon volledig bericht

 7. Documentaire: Ik ga er niet dood aan

  ‘Ik ga er niet dood aan’ is een mini-documentaire over Esther, een vrouw van middelbare leeftijd, met de ziekte van Parkinson. In deze documentaire hebben we Esther mogen volgen in haar leven, waarbij zij sport gebruikt als medicijn, meedoet aan wetenschappelijk onderzoek en een open dag organiseert in haar sportschool om anderen met de ziekte van Parkinson te motiveren. Ook zien we hoe de ziekte haar relatie met haar man, Frank, beïnvloedt. Haar inspirerende verhaal is eindelijk klaar en graag delen we bij deze de documentaire met u.

  Toon volledig bericht

 8. Blog: Dagboek van Parki – november 2023

  Weer een overbelast been? Kou als oorzaak? Limespad Katwijk - Leiden. Vergeetachtige vriendin. LIPPE studie. 

  Toon volledig bericht

 9. Blog: Hakkuhhh.....

  Naast de tong zijn er nog meer relatief onbekende lichaamsdelen waarover ik het licht wil laten schijnen en dat zijn de hakken.

  Toon volledig bericht

Terug naar boven