Berichten over Overige bijeenkomsten

 1. The Funky Gym Event

  Vecht terug tegen Parkinson

  Toon volledig bericht

 2. Komt u ook naar het Radboudumc Parkinson Symposium op vrijdag 17 mei?

  Bent u benieuwd naar onderzoeksresultaten en wat deelname aan één van de onderzoeken van het Radboudumc inhoudt? Kom dan naar het jaarlijks Radboudumc Parkinson Symposium! 

  Toon volledig bericht

 3. Nieuw dansgezelschap Leefmeesters noordelijke theaters in

  Mijn 24 Uur, zo heet de eerste voorstelling van het nieuwe noordelijke dansgezelschap Leefmeesters. De première is op 11 april in stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Daarna is de voorstelling onder andere te zien in het Grand Theatre Groningen (9 mei, Groninger première) en De Nieuwe Kolk in Assen (29 mei, Drentse première). Leefmeesters maakt voorstellingen over leven met een chronische ziekte. De dansers leiden in de meeste gevallen aan een chronische ziekte, zoals Parkinson en chronische pijn.

  Toon volledig bericht

 4. Training Jobgrip start maart 2024

  Het hebben van de Ziekte van Parkinson kan veel impact hebben op het werkende leven. Op basis van ervaringen van patiënten en behandelaars is op het Radboudumc de groepstraining ‘Jobgrip’ ontwikkeld. Het doel van de training is het zo lang mogelijk behouden van werk en het vergroten van de tevredenheid op het werk. Inmiddels wordt deze training ook gegeven in Rotterdam ( Rijndam Revalidatie) en Den bosch (revalidatie Tolbrug). In maart 2024 start een nieuwe groep in Nijmegen Radboudumc.

  Toon volledig bericht

 5. PPEP CVA/Parkinson programma regio Alkmaar

  magentazorg

  Een oppepper voor mensen met parkinson en hun partner.

  Toon volledig bericht

 6. Visiteclubs voor mensen met de ziekte van Parkinson

  Heeft u of uw naaste te maken met de diagnose van de ziekte van Parkinson? En bent u op zoek naar professionele verzorging, begeleiding en/of behandeling of een leuke activiteit? Het expertisecentrum Parkinson van de Frankelandgroep is er voor u én uw partner of overige mantelzorgers.

  Toon volledig bericht

Terug naar boven