Berichten over vacature

 1. Vacature: Penningmeester Parkinson Café Haarlem & omstreken

  Vrijwilligerswerk waar je vast al langer naar zoekt !!

  Toon volledig bericht

 2. Medewerker Parkinson Café Meppel/Steenwijkerland e.o.

  De Parkinson Vereniging is op zoek naar een medewerker Parkinson Café in Meppel/Steenwijkeland e.o. voor ondersteuning bij de organisatie van het Parkinson Café.

  Toon volledig bericht

 3. Gezocht: Lid kascommissie, bij voorkeur met boekhoudkundige ervaring

  In de Algemene Ledenvergadering (ALV) van juni 2023 zal één van de huidige leden van de kascommissie aftreden. De kascommissie van de Parkinson Vereniging moet bestaan uit minimaal twee leden, maar bij voorkeur drie leden. We zijn daarom op zoek naar twee nieuwe leden van de kascommissie.

  Toon volledig bericht

 4. Palliatieve Zorg Nederland (PZNL) zoekt mensen met parkinson(isme) en naasten voor klankbordgroep

  PZNL

  Palliatieve Zorg Nederland (PZNL), opgericht in 2018, maakt zich hard voor de best mogelijke palliatieve zorg voor iedereen. Dit vraagt om verbinding en samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij palliatieve zorg. 

  Toon volledig bericht

 5. Vacature Penningmeester Parkinson Café Nijmegen

  De Parkinson Vereniging is op zoek naar een penningmeester bij het Parkinson Café Nijmegen voor de financiele ondersteuning bij de organisatie van het Parkinson Café.

  Toon volledig bericht

 6. Vacature medewerker Parkinson Café Amersfoort

  De Parkinson Vereniging is op zoek naar nieuwe medewerkers bij het Parkinson Café Amersfoort voor ondersteuning bij de organisatie van het Parkinson Café.

  Toon volledig bericht

 7. Vacature expertiseplatform 'Parkinson en werk'

  De expertiseplatform 'Parkinson en werk' is een actieve groep vrijwilligers binnen de Parkinson Vereniging die hard aan de weg timmert om de dienstverlening aan leden en zorgverleners op het gebied van werk en inkomen steeds verder te verbeteren. Het expertiseplatform omvat een uitgebreid informatieplatform, een helpdesk voor individuele vragen en workshops in de vorm van groepsbijeenkomsten.

  Toon volledig bericht

 8. Invloed uitoefenen op het wetenschappelijk onderzoek naar parkinson(ismen)? Dit is uw kans!

  De Parkinson Vereniging laat binnen het wetenschappelijk onderzoek naar parkinson en parkinsonismen de stem van de leden duidelijk klinken. Zo beïnvloedt de Parkinson Vereniging de richting en de kwaliteit van het onderzoek.

  Toon volledig bericht

 9. Vrijwilligersvacature: vrijwilliger Parkinson Café Eemsdelta (m/v)

  Tweemaandelijks organiseert het Parkinson Café informatiemiddagen voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme, hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij uw hulp als enthousiaste vrijwilliger nodig.  

  Toon volledig bericht

 10. Standmedewerker worden bij de Parkinson Vereniging?

  De Parkinson Vereniging is op zoek naar standmedewerkers. Misschien een leuke vrijwilligersvacature voor u?

  Toon volledig bericht

Terug naar boven