Berichten over vacature

1. Palliatieve Zorg Nederland (PZNL) zoekt mensen met parkinson(isme) en naasten voor klankbordgroep

PZNL

Palliatieve Zorg Nederland (PZNL), opgericht in 2018, maakt zich hard voor de best mogelijke palliatieve zorg voor iedereen. Dit vraagt om verbinding en samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij palliatieve zorg.

Toon volledig bericht

2. Twee algemeen bestuursleden gezocht!

Vacature2

In de Algemene Ledenvergadering (ALV) van november 2023 zullen wederom twee algemeen bestuursleden aftreden. De Parkinson Vereniging is daarom op zoek naar twee nieuwe algemeen bestuursleden.

3. Vacature Penningmeester Parkinson Café Nijmegen

De Parkinson Vereniging is op zoek naar een penningmeester bij het Parkinson Café Nijmegen voor de financiele ondersteuning bij de organisatie van het Parkinson Café.

4. Vacature medewerker Parkinson Café Amersfoort

De Parkinson Vereniging is op zoek naar nieuwe medewerkers bij het Parkinson Café Amersfoort voor ondersteuning bij de organisatie van het Parkinson Café.

5. Vacature werkgroep 'Parkinson en werk'

De Werkgroep 'Parkinson en werk' is een actieve werkgroep binnen de Parkinson Vereniging die hard aan de weg timmert om onze dienstverlening aan leden en zorgverleners op het gebied van werk en inkomen steeds verder te verbeteren. Zo hebben wij een uitgebreid informatiedossier op de website van de Parkinson Vereniging,  een helpdesk voor individuele vragen en verzorgen wij workshops in de vorm van groepsbijeenkomsten.

Toon volledig bericht

6. Meedenkers gezocht voor meerjarenbeleidsplan!

We zijn op zoek naar leden die in een klankbordgroep willen meedenken over het nieuwe meerjarenbeleidsplan van de Parkinson Vereniging. Het huidige meerjarenbeleidsplan van de Parkinson Vereniging loopt af eind 2023. Bestuur en bureau zijn zich daarom nu aan het voorbereiden op volgende meerjarenbeleidsplan voor de periode 2024-2027. We willen graag dat leden meedenken over waar onze vereniging zich de komende jaren hard voor gaat maken. Dit doen we door leden op verschillende manieren bij de totstandkoming van het meerjarenbeleidsplan te betrekken.

Toon volledig bericht

7. Invloed uitoefenen op het wetenschappelijk onderzoek naar parkinson(ismen)? Dit is uw kans!

De Parkinson Vereniging laat binnen het wetenschappelijk onderzoek naar parkinson en parkinsonismen de stem van de leden duidelijk klinken. Zo beïnvloedt de Parkinson Vereniging de richting en de kwaliteit van het onderzoek.

Toon volledig bericht

8. Vrijwilligersvacature: vrijwilliger Parkinson Café Eemsdelta (m/v)

Tweemaandelijks organiseert het Parkinson Café informatiemiddagen voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme, hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij uw hulp als enthousiaste vrijwilliger nodig.

Toon volledig bericht

9. Standmedewerker worden bij de Parkinson Vereniging?

De Parkinson Vereniging is op zoek naar standmedewerkers. Misschien een leuke vrijwilligersvacature voor u?

Toon volledig bericht

10. Standbouwer worden bij de Parkinson Vereniging?

De Parkinson Vereniging is met spoed op zoek naar een standbouwer (vrijwilliger) voor Midden- en Noord-Nederland.