Berichten over vacature

1. Standmedewerker worden bij de Parkinson Vereniging?

De Parkinson Vereniging is op zoek naar standmedewerkers. Misschien een leuke vrijwilligersvacature voor u?

2. Vacature werkgroep 'Parkinson en werk'

De Werkgroep 'Parkinson en werk' is een actieve werkgroep binnen de Parkinson-Vereniging die hard aan de weg timmert om onze dienstverlening aan leden en zorgverleners op het gebied van werk en inkomen steeds verder te verbeteren. Zo hebben wij een uitgebreid informatiedossier op de website van de Parkinson-Vereniging,  een helpdesk voor individuele vragen en verzorgen wij workshops in de vorm van groepsbijeenkomsten.

Toon volledig bericht

3. Standbouwer worden bij de Parkinson Vereniging?

De Parkinson Vereniging is met spoed op zoek naar een standbouwer (vrijwilliger) voor Midden- en Noord-Nederland.

4. Vacature werkgroep wetenschapsnieuws

Om via de website en sociale media sneller en meer onderzoeksnieuws onder de aandacht te krijgen bij leden is de Werkgroep Wetenschapsnieuws actief.

5. Vacature medewerker Parkinson Café Leeuwarden

De Parkinson Vereniging is op zoek naar nieuwe medewerkers bij het Parkinson Café Leeuwarden voor ondersteuning bij de organisatie van een Parkinson Café.

6. Coördinator Parkinson Café Alkmaar

De Parkinson Vereniging is op zoek naar een coördinator bij het Parkinson Café Alkmaar voor het coördineren bij de organisatie van een Parkinson Café.

Toon volledig bericht

7. Vacature: coördinator Parkinson Café Zeeland (Oss-Uden-Meierijstad)

Coördinator Parkinson Café in regio Oss-Uden-Meierijstad

8. Help mee bij het Parkinson Café Tiel

De Parkinson Vereniging is op zoek naar nieuwe medewerkers bij het Parkinson Café Tiel voor ondersteuning bij de organisatie van een Parkinson Café.

9. Help mee bij het Parkinson Café Amsterdam

De Parkinson Vereniging is op zoek naar nieuwe medewerkers bij het Parkinson Café Amsterdam voor ondersteuning bij de organisatie van een Parkinson Café.

10. (Ervaringsdeskundige) trainers voor de Parkinson Academie

Doorlopend zijn wij op zoek naar trainers, met of zonder de ziekte van Parkinson, voor verschillende cursussen en workshops van de Parkinson Academie.

Heeft u:

• ervaring of bent u betrokken bij mensen met de ziekte van Parkinson(ismen)?
    • ervaring in het begeleiden van een groep en beschikt u over communicatieve vaardigheden?
    • een open, mensgerichte houding?
    • zin om een workshop of cursus van de Parkinson Vereniging te begeleiden?