Archief

 1. Promotie Angelika Geerlings: Personalized care management in Parkinson’s disease: One size does not fit all

  Maandag 7 oktober 2024 verdedigt Angelika Geerlings het proefschrift: "Personalized care management in Parkinson’s disease: One size does not fit all".

  Toon volledig bericht

 2. Fietsen voor parkinson Gouda

  In Gouda fietsen we elk jaar mee voor Bikevoorparkinson onder de naam ‘Fietsen voor parkinson Gouda’ in samenwerking met het Groene Hart Ziekenhuis, Zorgpartners, Rayer Healthcare en specialisten van ParkinsonNet en vrijwilligers.

  Toon volledig bericht

 3. Promotie Xiaojuan Zhang: Full-length LRRK2 activation cycle and dimer-monomer equilibrium

  Maandag 15 juli 2024 verdedigt Xiaojuan Zhang het proefschrift: "Full-length LRRK2 activation cycle and dimer-monomer equilibrium".

  Toon volledig bericht

 4. Promotie Luc Evers: Stepping out of the clinic: towards objective, real-life monitoring of Parkinson’s disease

  Op woensdag 19 juni 2024 verdedigt Luc Evers zijn proefschrift 'Stepping out of the clinic: towards objective, real-life monitoring of Parkinson’s disease' aan de Radboud Universiteit.

  Toon volledig bericht

 5. Parkinson Vereniging reageert op Wijziging Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden

  Met dit wijzigingsbesluit wordt in het Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden(alternatieven chemische gewasbeschermingsmiddelen) een grondslag opgenomen om bij ministeriële regeling het gebruik van alternatieven voor chemische gewasbeschermingsmiddelen te kunnen verplichten. Het gaat daarbij onder meer om alternatieven voor het toepassen van glyfosaathoudende middelen voor het doodspuiten van grasland, groenbemesters en vanggewassen. De alternatieven dienen te voldoen aan de criteria noodzakelijkheid, evenredigheid en geschiktheid.

  Toon volledig bericht

 6. Blog: Flirten met de hel

  Ik weet dat de titel van deze blog nogal heftig overkomt. Maar helaas is dit op het moment ook de realiteit. In alle opzichten lopen de zaken niet helemaal op rolletjes. Die verdomde James zet overal de stok tussen de spaken en dit leidt tot een ongekende worsteling met de altijd aanwezige pijn en toenemende stijfheid van de spieren.

  Toon volledig bericht

 7. Blog: "Music is my passion, lyrics are my life" - Insieme a té

  Gastblog door Hans van Geluk

  Snuif de zee, ik heb altijd gezegd dat de zee mijn enige vrouw was, als zeebonk op de sleepboot gaf zij, de zee haar wilde onstuimige lichaam vol van zwoele en wilde golven, en ineens intens rustig kalm en omarmde ze mij met haar wondermooie schuim.

  Toon volledig bericht

 8. Blog: De DBS inschakelen

  Mijn DBS-reis, op weg naar De Beste Sabine?

  Een nacht zonder medicatie, al trillend door het huis gelopen, om 4:00 's nachts toch nog in bed gaan liggen en even geslapen. 's Ochtends tergend traag mezelf aangekleed, lenzen indoen lukt niet. Wat een enorme inspanning is dit om in het ziekenhuis te komen.

  Toon volledig bericht

 9. Blog: Controleren

  Mijn vrouw vertrouwt nog steeds op mij. Maar de praktijk wijst uit: dat kan niet meer.

  Toon volledig bericht

 10. Blog: Regels

  Het mooie van een eigen blog is dat er geen regels zijn. Alles kan en alles mag. Maar laat net dát nu zijn waar ik houvast aan heb en me aan vasthoud.

  Toon volledig bericht

Terug naar boven