Campagne ParkinsonNL: 'Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel.'

Campagne ParkinsonNL: 'Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel.'

11 oktober 2022

Met de boodschap 'Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel.' vraagt gezondheidsfonds ParkinsonNL aandacht voor de gevolgen van de ziekte van Parkinson. Zoals onder andere Floor (79), Erik (60) en Kim (37) ervaren. Zij zijn niet te stoppen, maar hun ziekte wel mits er genoeg geld komt voor wetenschappelijk onderzoek.

Zo kunt u helpen

Om parkinson te stoppen is uw hulp hard nodig. Zo kunt u helpen:

1. Steun met een donatie. Bekijk de indrukwekkende video’s van Kim, Erik en Floor. En steun hen met een kleine (of grotere) donatie. Bekijk de video’s via deze link:

Bekijk de video's

2. Deel uw verhaal. Heeft u – net als Floor, Kim en Erik – te maken met parkinson? Vraag dan aandacht voor uw eigen verhaal met een actiepagina. De pagina is heel gemakkelijk aan te maken via deze link: 

Maak uw eigen actiepagina

Ik ben niet te stoppen

Kim (37): ‘Ik hoop zó dat er genoeg geld voor onderzoek komt, voor het remmen, stoppen en voorkomen van deze ziekte. Dat er een medicijn komt dat mogelijk ook op tijd is voor mij.’

Erik Vrijhoeven (60): ‘Ik hoop dat iedereen begrijpt dat de ziekte iedereen kan treffen.’

Floor Schiffers (79): ‘Ik hoop dat artsen breder gaan kijken naar de ziekte van Parkinson en de persoon zelf. Dat bepaalde omgevingsfactoren worden verbeterd, er bewustwording komt over leefstijl en voeding én dat er meer geld vrijkomt voor onderzoek naar genezing en behandeling.’

Terug naar boven