Ontmoetingsdagen voor mensen met MSA, PSP, CBD/CBS, LBD en vasculair parkinsonisme voorzien in behoefte

Ontmoetingsdagen voor mensen met MSA, PSP, CBD/CBS, LBD en vasculair parkinsonisme voorzien in behoefte

12 december 2023

Met dank aan een mooie bijdrage van Conclusion kon de Parkinson Vereniging in 2023 ontmoetingsbijeenkomsten organiseren voor mensen met een vorm van atypisch parkinsonisme en hun naasten.

Who cares?!

Dit jaar won Heidi Molijn de 'Who cares?!' prijs van Conclusion, het bedrijf waarvoor zij werkt. Tijdens het interactieve programma Who Cares?! zoekt Conclusion samen met alle collega’s naar goede doelen die het bedrijf kan steunen. Het programma stimuleert hiermee medewerkers om na te denken over waar zij graag impact willen maken.

Ontmoetingsdagen

Het was al langer een wens van de Parkinson Vereniging om na de algemene landelijke bijeenkomsten over atypische parkinsonismen ontmoetingsbijeenkomsten te organiseren per vorm van parkinsonisme. De bijeenkomsten bleken te voorzien in een behoefte van de deelnemers bleek uit de evaluatie. Het wordt als toegevoegde waarde ervaren om in contact te komen met andere mensen met dezelfde vorm van parkinsonisme en hun naasten. Ieder parkinsonisme kent immers eigen specifieke kenmerken. Het werd ook gewaardeerd door de deelnemers dat de aanwezige neuroloog hier heel specifieke informatie over deelde. 

Houd de nieuwsflits in de gaten!

Logo Parkinson_ACADEMIE_RGB

Ook in de toekomst wil de Parkinson Vereniging ontmoetingsbijeenkomsten organiseren voor specifieke doelgroepen. Houd de wekelijkse nieuwsflits in de gaten voor het actuele aanbod van de Parkinson Academie.

Meld u aan voor de nieuwsflits

Labels:

Terug naar boven