Berichten over Blog: overlijden

 1. Blog: De olifant in de kamer, of is het een kudde olifanten?

  Puur per toeval kreeg ik op mijn Spotify-account een verwijzing naar een podcast genaamd '2 Parkis in a Pod'. Zoals de titel al doet vermoeden is dit een podcast van twee Engelse parkinsonpatiënten die met Bas Bloem een aantal door hem geschreven 'papers' doornemen.

  Toon volledig bericht

 2. Blog: Vergif

  Onlangs is mijn vrouw op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van parkinson. In 2005 werd bij haar deze vreselijke ziekte geconstateerd.

  Toon volledig bericht

 3. Blog: The road goes ever on and on

  Herinneren en herdenken, nooit vergeten

  29 augustus 2020 overleed mijn dierbare vrouw, Bea Hennephof aan de gevolgen van de Ziekte van Parkinson. In alles mis ik haar, in alles vind ik haar. Zij heeft de Ziekte van Parkinson zeker 30 jaren gehad, ervaren, gedragen, zonder klagen. 30 jaren van continue verandering, zoeken naar acceptatie, aanpassen omdat het niet anders kan.

  Toon volledig bericht

 4. Verslag WPC 2023, dag 2: Ronde tafels en dagafsluiting

  Speciale lezing: Had ik heen willen gaan maar dat lukte me niet omdat de lunchpauze een beetje uitliep aangezien ik wat stands bezocht in de expositie ruimte en ik even bleef hangen in de boekenhoek. Met onder andere het boek van Marina in het Engels “Detours through the parkinsonian brain” en het “Ending Parkinson’s Disease” van Bas Bloem, Ray Dorsey en Michael Okun.

  Toon volledig bericht

Terug naar boven