Berichten over Poiesz uitgevers

 1. De parkinson pandemie, een recept voor actie

  In 'De parkinson pandemie' bieden vier topdeskundigen Dorsey, Sherer, Okun en de Nederlandse hoogleraar neurologie Bas Bloem, een ambitieus plan om één van de grootste gezondheidsuitdagingen van onze tijd aan te pakken. 

  Toon volledig bericht

 2. Mentale kwetsbaarheid door parkinson - Ad Nouws

  Psycholoog Ad Nouws sprak de voorbije twintig jaar honderden mensen met de ziekte van Parkinson over hun ervaringen. Dat waren lange, diepgravende gesprekken, vaak ook met de partners. De weerslag van dit alles vind je in dit boek; het parkinsonverhaal is nu compleet.

  Toon volledig bericht

 3. 'Parkinson en nu?' - Dr. Teus van Laar en Martje Drent

  Er valt heel veel te vertellen over de ziekte van Parkinson, zijn verschijningsvormen en de invloed die de ziekte heeft op het leven van alle betrokkenen. Zowel de patient als zijn omgeving vindt in Parkinson en nu? een schat aan betrouwbare informatie geschreven in begrijpelijke taal. 

   

  Toon volledig bericht

 4. 200 jaar ziekte van Parkinson - Jorrit Hoff

  In 1817 gaf James Parkinson een briljante beschrijving van de ziekte die later zijn naam zou dragen. An essay on the Shaking Palsy is nu voor het eerst vertaald. 

  Toon volledig bericht

 5. 'Mijn denken stottert vaker dan mijn benen'- Ad Nouws

  Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van Parkinson in hun leven zagen opdoemen. 

  Toon volledig bericht

Terug naar boven