Berichten over Yoppers: blog

 1. Nominatie Klokhuis Wetenschapsprijs 2023

  Parkinsononderzoek van Dr. Jorik Nonnekes en Drs. Anouk Tosserams (RadboudUMC) is genomineerd voor de Klokhuis Wetenschapsprijs 2023!

  Toon volledig bericht

 2. Podcast: Papa's parkinson

  In 2013 krijgt mijn vader de diagnose ziekte van Parkinson. Hoe is het voor mijn ouders om met deze ziekte te leven? Deze podcast gaat over langzaam maar zeker op grenzen botsen en over omgaan met verlies.

  Toon volledig bericht

 3. Blog: I fight for my health every day in ways that most people don’t understand. I’m not lazy – I’m a warrior

  De herfst heeft zijn intrede gedaan en wij laten een hele mooie warme en droge zomer achter ons. Een zomer vol met tegenstellingen, en dan heb ik het niet alleen over het weer en de onvoorspelbaarheid van de wereldpolitiek.

  Toon volledig bericht

 4. Blog: Memento Mori - Bedenk dat u sterfelijk bent

  Afgelopen donderdag viel de nieuwe editie van het Parkinson Magazine weer op de mat. En deze keer zat er ook een PN uitgave in. Dus op donderdagmiddag tijdens een kopje thee tijd ingeruimd om beide magazines door te nemen.

  Toon volledig bericht

 5. Blog: Pijn is tijdelijk opgeven is voor altijd

  In mijn laatste blog refereerde ik aan de complexiteit van Neurologie en Parkinson in het bijzonder. Inmiddels zitten wij op 3 juli en zijn wij een aantal loketten en één heerlijke vakantie verder.

  Toon volledig bericht

 6. Blog: Sta ik wel aan het Juiste Neurologisch loket?

  De afgelopen weken zijn als een rollercoaster voorbij gegaan en staat de agenda inmiddels vol met afspraken met Arbo-artsen, Arbeidsgeneeskundige, Neuroloog, Medisch Psycholoog, Fysiotherapeuten, huisartsen, Case manager van mijn werk etc.

  Toon volledig bericht

 7. Blog: You never walk Alone

  Een lied dat je in alle vezels raakt, zeker als hij gezongen wordt door Lee Towers. Vandaag was er weer een moment waarop ik het nummer even iets harder dan gebruikelijk uit de luidsprekers liet schallen.

  Toon volledig bericht

 8. Blog: “Levenslang zonder uitzicht op vervroegde vrijlating bij goed gedrag"

  11 april 2022: Vandaag op de Internationale Parkinson dag (voor ons alweer de 4de keer) hangt de vlag niet in top.

  Toon volledig bericht

 9. Blog: “Vakantie als medicijn voor de ziekte van Parkinson”

  Wij zijn er uit. Dit jaar gaat onze eerste buitenland vakantie weer naar een zonbestemming. En wat een Euforie toen wij samen aan mijn bureau op de bevestigingsknop van de touroperator drukte. Wij hebben een date van 16 juni tot 23 juni naar een wonderschone locatie, met strand, rust en een fantastisch uitzicht op de oceaan.

  Toon volledig bericht

 10. Blog: “Fortitudine Vicimus” (Door uithoudingsvermogen overwinnen we)

  Het Leven met “James”  kent vele verschijningsvormen en zet niet alleen onze omgeving soms op het verkeerde been maar ook zijn gastheer of gastvrouw.

  Toon volledig bericht

Terug naar boven