Dienke Cazemier

Dienke Cazemier

Dienke Cazemier (1957) woont met haar man Dirk en twee Hollandse Smoushonden grotendeels in Normandië aan het eind van een doodlopend weggetje. Er zijn twee dochters en drie kleinkinderen. Na jaren vage en onduidelijke klachten heeft ze zelf haar diagnose gesteld en die bevestigd gekregen. Ze schrijft al jaren blogs maar dat raakte het afgelopen jaar in het slop, ze begrijpt nu waarom. Ze werkt als online hoofdredacteur voor een niche-tijdschrift en schreef een roman, een verhalenbundel en de gids “Natuurlijk Normandië”.

  1. Blog: Rugpijn, augustus-september

    Heerlijk om terug te zijn in La Noblet. Een paar warme, landerige dagen. Nu vandaag, na een nacht prima geslapen te hebben, moe. Zwaar. Bewegingsloos. Woog 60,9 kg bij thuiskomst, probeer er weer wat aan te eten. Gisteren naar de in december de nieuw aangeplante haag gewandeld met de honden, Rafa vond het ook wat ver. Moeilijk in te schatten, wat kan en wat niet (meer). Al blijf ik gewoon door wandelen hoor, je moet ook uitkijken dat je niet alleen nog maar zielig gaat zitten zijn.

    Toon volledig bericht

  2. Blog: Diagnose parkinson

    Gastblogger Dienke Cazemier (64) woont met haar man en twee Hollandse Smoushonden grotendeels in Normandië aan het eind van een doodlopend weggetje. Na jaren vage en onduidelijke klachten heeft ze zelf haar diagnose gesteld en die bevestigd gekregen. Ze schrijft al jaren blogs maar dat raakte het afgelopen jaar in het slop. Ze werkt als online redacteur voor een niche-tijdschrift.

    Toon volledig bericht

Terug Ga terug naar de overzichtspagina van bloggers

Terug naar boven