Lidmaatschap betaling per jaar

Onze voorkeur gaat uit naar een eerste betaling via iDeal. Mocht u dat niet willen dan kunt u kiezen voor een eerste betaling achteraf via factuur. Voor de volgende jaarlijkse betalingen is onze voorkeur een automatische incasso, maar ook hier kunt u kiezen voor achteraf betalen via factuur. 

Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Kalender 
Contactgegevens
Betaalwijze
Lidmaatschap Parkinson Vereniging
Direct via iDEAL

* Met het inzenden van dit lidmaatschapsformulier wordt u lid van de Parkinson Vereniging. Na aanmelding heeft u 14 dagen bedenktijd. Via dit formulier geeft u toestemming voor afschrijving van ten minste de minimum contributiebijdrage van € 42,50 per jaar. Tevens wordt hiermee toestemming gegeven aan de Parkinson Vereniging, incassant-ID: NL85ZZZ404765190000, om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het aangegeven bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven tot wederopzegging of bij beëindiging van het lidmaatschap. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze binnen 8 weken na afschrijving laten terugboeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Diagnose
Kalender 
Overige gegevens
Nieuwsbrieven en uitnodigingen
U kunt zich hiervoor altijd afmelden via de afmeldlink in de mailings
Als lid kunt u Parkinson Magazine online lezen, inclusief de uitgaven van het laatste jaar. Mocht u Parkinson Magazine graag in papieren versie ontvangen, schakel dan onderstaande knop in.
Akkoord
Terug naar boven