Lidmaatschap buitenland

Let op: voor lidmaatschappen in het buitenland rekenen we een toeslag (€22,50) voor de verzendkosten van het Parkinson Magazine. Dit wordt automatisch verrekend op uw factuur. Mocht u het Parkinson Magazine niet willen ontvangen dan vervalt deze toeslag. Het Parkinson Magazine kunt u, nadat u bent ingelogd, ook op onze website lezen.

Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Kalender 
Contactgegevens
Betaalwijze
Lidmaatschap Parkinson Vereniging
Achteraf via factuur

* Met het inzenden van dit lidmaatschapsformulier wordt u lid van de Parkinson Vereniging. Na aanmelding heeft u 14 dagen bedenktijd. Via dit formulier geeft u toestemming voor afschrijving van ten minste de minimum contributiebijdrage van € 42,50 per jaar. Tevens wordt hiermee toestemming gegeven aan de Parkinson Vereniging, incassant-ID: NL85ZZZ404765190000, om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het aangegeven bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven tot wederopzegging of bij beëindiging van het lidmaatschap. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze binnen 8 weken na afschrijving laten terugboeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Diagnose
Kalender 
Overige gegevens
Nieuwsbrieven en uitnodigingen
U kunt zich hiervoor altijd afmelden via de afmeldlink in de mailings
Als lid kunt u Parkinson Magazine online lezen, inclusief de uitgaven van het laatste jaar. Mocht u Parkinson Magazine graag in papieren versie ontvangen, schakel dan onderstaande knop in.
Akkoord
Terug naar boven