Oproep Parkinson Magazine

De redactie van Parkinson Magazine zoekt voor het komend jaar mensen die geïnterviewd willen worden over twee thema's.

Geavanceerde therapie, van begin tot eind

Allereerst zoekt de redactie mensen met parkinson die aan de vooravond staan van een geavanceerde therapie zoals Deep Brain Stimulation (diepe hersenstimulatie), een duodopa- of een apomorfinepomp. Om onze lezers van Parkinson Magazine een goed beeld te schetsen van het traject dat wordt doorlopen voor een van deze behandelingen willen we hen, hun eventuele partner en zorgverlener graag spreken vanaf het moment van de eerste screening, tot aan het natraject. De ervaringen gedurende het verloop van de behandeling worden gepubliceerd als serie in Parkinson Magazine.

Parkinson(isme): wat doet het met uw relatie?

Ook zoekt de redactie mensen met parkinson(isme) en naasten die willen vertellen over wat parkinson betekent voor hun relatie. Bent u door de gevolgen van de ziekte uit elkaar gegroeid, of juist nader tot elkaar gekomen? Heeft uw relatie wellicht een andere betekenis gekregen? Of bracht de diagnose uiteindelijk een einde aan uw relatie. Wij horen graag alle ervaringen, goed of minder goed. Een anonieme bijdrage is uiteraard mogelijk.

Herkent u zichzelf of iemand in uw omgeving in deze oproep? Wilt u voor een van deze thema's worden geïnterviewd? Neem dan contact op met de redactie. 

Stuur nu een mail naar de redactie

Terug naar boven