Parkinson Café Appingedam

Parkinson Café Appingedam is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

Gemoedelijke sfeer

De bezoekers van het Café kunnen elkaar ontmoeten in een open en gemoedelijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast wordt informatie over diverse thema’s of onderwerpen aangeboden. De informatie kan worden verzorgd door deskundigen, maar ook door de bezoekers zelf.

27 mei 2022 Parkinson Cafe

Eind mei wordt er weer een Parkinson Café in Appingedam georganiseerd. Lees het volledige bericht

Wij willen weer starten.....

corona.jpg Na de sluiting willen we graag het Parkinson cafe weer openen. Lees het volledige bericht

Urologische problemen bij Parkinson

Plasproblemen.jpg Dhr. Mulder heeft op vrijdag 28 februari een lezing en presentatie gegeven voor het parkinsoncafe in de regio Appingedam. Het onderwerp ging over Plasproblemen bij de ziekte van Parkinson. In de ... Lees het volledige bericht

Logo Parkinson_CAFE_RGB

Gebouw van de ASWA (Algemene Stichting Welzijn Appingedam)
Burg. Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van het ASWA-gebouw.

Data en tijd

Het Parkinson Café is geopend van 14.00 -16.00 uur (inloop 13.45 uur). Entree: 2 euro p.p. voor koffie/thee en koekjes.

Contact

Voor informatie of anamelding: Karin van der Meulen-Schenkel: info@parkinsoncafeappingedam.nl

Bellen kan ook:

• Karin van der Meulen-Schenkel: tel. 06-11045253.