Parkinson Café Rotterdam

Parkinson Café Rotterdam

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor mensen met parkinson of parkinsonismen, en hun partner/mantelzorger. De toegang is gratis, evenals de eerste consumptie. U wordt wel uitgenodigd een vrijwillige bijdrage in de kosten te geven.

Wat doet Parkinson Café Rotterdam?

Behalve elkaar ontmoeten, is het ook een plek om informatie uit te wisselen: elke bijeenkomst is er een gastspreker, of een lotgenoot die de bezoekers op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen, of eigen ervaringen.

Deze website

Hieronder vindt u de agenda voor de komende Cafés en verslagen van voorbije cafés. Daar kunt U (indien aanwezig) weer verder kijken naar bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie.

Organisatie

Het Parkinsoncafé Rotterdam wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Parkinson-Vereniging en medewerkers  van het Maasstad Ziekenhuis, Laurens, stichting Humanitas en de Zellingen.

Wanneer zijn er cafés en waar?

Programma 2019

31 januari                    
Voeding met smaak

28 februari                  
WMO 2019

28 maart                      
Creatieve dagbesteding

25 april                         
Mond- en gebitsverzorging

Zaterdag 25 mei          
Buitensportactiviteit

27 juni                          
Onze jaarlijkse picknick

In juli                           
Geen Parkinson Café

In augustus                  
Fietsen voor Parkinson

26 september              
Hulpmiddelenmarkt

31 oktober                   
Lustrumviering Parkinson Café Rotterdam

28 november              
Geestelijke achteruitgang     

In december                
Geen Parkinson Café

Wat is er gebeurd in eerdere cafés?

25 oktober 2018: De laatste levensfase

laatste-levensfase-nooit-te-vroeg-om-erover-te-praten.jpgdinsdag 29 januari 2019 03:08 Moet jij er niet aan denken? Of juist wel?

Bij het streven naar een optimale kwaliteit van leven hoort ook het tijdig nadenken over zorg en begeleiding in de laatste levensfase en over een waardige dood. Lees het volledige bericht

31 mei 2018: Intimiteit en seksualiteit; hoe houden we het leuk?

Intimiteit.jpgzaterdag 15 september 2018 21:57 Intimiteit en seksualiteit spelen een belangrijke rol in zowel het geestelijk als lichamelijk welbevinden van mensen. Lees het volledige bericht

22 februari 2018 Gezichtsproblemen

gezichtsproblemen.jpegzaterdag 15 september 2018 21:44 Deze donderdagmiddag reizen we af naar Krimpen aan de IJssel. Met de 40 gasten van het Café passen we precies in het gezellige zaaltje van Het Palet. Het onderwerp is zichtproblemen en ... Lees het volledige bericht

E-mail: info@parkinsoncaferotterdam.nl

Terug naar boven