Blog: De kop is eraf…

Blog: De kop is eraf…

23 februari 2023 door Els Haring

Het jaar 2023 lijkt te staan in het teken van presentaties, klinische lessen en workshops betreffende parkinson, naast de nodige interviews en mogelijk nog wat onderzoeken.

Als ervaringsdeskundige en tevens kennis en kunde vanuit het werk als psychiatrisch verpleegkundige, gedragtherapeutisch werker en emotiecoach, ga ik op tournee door het land.

Haring23-02

Allereerst de workshop energiemanagement, te samen met Ronald de Weerd, ervaringsdeskundige, en ergotherapeut Sterre, op 11 maart bij de Yoppers in Etten-Leur. Spontaan YES op de vraag van Ronald of ik hierin een deel van de workshop op me wil nemen. Tweemaal een zoomafspraak en het in elkaar knutselen van een PowerPoint, en vandaag fysiek bijeen bij Sterre op de praktijk. We hebben er een leuk product van gemaakt met elkaar en de sheets nagelopen en besproken.

Het zal een verrassende presentatie worden wat mijn inbreng betreft, omdat wat ik bedacht heb te zeggen, vaak vanuit de losse pols en ingeving komt. We hebben er alle drie zin en zijn reuze enthousiast. En in een boost aan creatieve vreugde zijn Kees en ik weer huiswaarts gegaan. Kees durft het aan om, wanneer ik een off zou hebben of te laag in mijn energie zak, mijn back-up te zijn die middag. Er is nog gelegenheid voor aanmelding, we trekken graag volle zalen ha ha ha ha.

Medio april tweemaal een klinische les binnen een verpleeghuis m.b.t. onbegrepen gedrag bij parkinson/dementie.

Daarnaast een optreden van ons pop- en musicalkoor Vocality in een theater in Maassluis op 26 maart. En ik heb een workshop schilderen gepland in juni met onze kinderen en kleinkinderen (geheel buiten mijn comfortzone). Ik kan nog geen drol tekenen! Bij een vriendin die ik al zo'n 35 jaar niet meer gezien heb.

Ik beloof hierbij plechtig, dat ik mijn schilderwerk zal delen en te koop aanbiedt  t.b.v. de Parkinson Vereniging….

Ga terug naar alle blogs van Els Haring

Reacties

  1. Ronald Ronald Schreef op 27 februari 2023

    Ha Els, het voelt inderdaad goed om met de workshop bezig te zijn. Het aantal deelnemers is vandaag opgelopen tot 20.
    Zo zie je dat als je kennis bundelt, er met geringe inspanning mooie en nuttige activiteiten ontstaan. En met Zoom of Teams hoef je er
    eventueel niet of beperkt de deur voor uit. Wie volgt ons?

    Groeten, Ronald

Terug naar boven