'Mijn denken stottert vaker dan mijn benen'- Ad Nouws

'Mijn denken stottert vaker dan mijn benen'- Ad Nouws

6 januari 2019

Ad Nouws bundelde autobiografisch materiaal dat hij verzamelde in gesprekken met tientallen mensen die de ziekte van Parkinson in hun leven zagen opdoemen. 

In die zin is dit boek geschreven van ‘binnenuit’. Het boek  ordent de terugkerende elementen in de verhalen van mensen met parkinson. Heel langzaam ontstaat een grondpatroon van veranderingen die de ziekte van Parkinson ‘vanbinnen’ teweegbrengt.

Kortingscode

Van ieder verkocht exemplaar van 'Parkinson en nu?' en 'Mijn denken stottert vaak meer dan mijn benen' wordt 1 euro aan de Parkinson Vereniging gedoneerd wanneer u het online bestelt via Poiesz Uitgevers. 

Ga naar de website van Poiesz Uitgevers

 

Labels:

Terug naar boven