'Parkinson en nu?' - Dr. Teus van Laar en Martje Drent

'Parkinson en nu?' - Dr. Teus van Laar en Martje Drent

8 januari 2019

Er valt heel veel te vertellen over de ziekte van Parkinson, zijn verschijningsvormen en de invloed die de ziekte heeft op het leven van alle betrokkenen. Zowel de patient als zijn omgeving vindt in Parkinson en nu? een schat aan betrouwbare informatie geschreven in begrijpelijke taal. 

 

Practische tips

Behalve over het ontstaan van de ziekte en het verloop ervan, vertelt het boek de verhalen van velen die kampen met Parkinson. Daardoor bevat het boek vele praktische tips die leven met de ziekte van Parkinson makkelijker maken.

Prof. Dr. Teus van Laar

Prof. Dr. Teus van Laar is neuroloog en universitair hoofddocent aan het UMC in Groningen. Hij is ook initiatiefnemer van het Parkinson Platform Noord-Nederland. Daarin werken parkinsonverpleegkundigen en paramedici samen rondom pati‘nten met de ziekte van Parkinson. Martje Drent is verpleegkundig consulent bewegingsstoornissen aan het UMC en voorzitter van het Regionaal verpleegkundig netwerk Groningen, Friesland en Drenthe.

Martje Drent

Martje Drent is verpleegkundig consulent bewegingsstoornissen aan het UMC en voorzitter van het Regionaal verpleegkundig netwerk Groningen, Friesland en Drenthe.

Details

Parkinson en Nu?
Poiesz Uitgevers
Auteurs: Prof. Dr. Teus van Laar, Martje Drent

Prijs: € 24,50

ISBN: 9789491549496

Koop het boek bij Poiesz Uitgevers

Labels:

Terug naar boven