Onderzoek sporten en Parkinson

vrijdag 04 februari 2022

Beste mensen graag aandacht voor het volgende:

De werkgroep is benaderd door Maastrichtuniversity om mee te werken aan een onderzoek en Albert zal op 7 februari tijdens het Parkinson Café dit ook nog toelichten. Lijkt ons belangrijk om hieraan mee te werken.

 

Met deze vragenlijst willen we sporten voor mensen met Parkinson in kaart brengen. We weten al langer dat sporten een positieve invloed heeft op motorische symptomen. Met deze vragenlijst wordt er gekeken naar de (positieve) invloed op kwaliteit van leven. Met uw antwoorden weten wij beter waar interesses liggen, wat motiveert en wat belemmert. We willen ervoor zorgen dat toekomstig onderzoek meer inzicht krijgt in uw (sport)interesses. Dit wordt belangrijker omdat steeds meer onderzoek zich richt op sporten voor mensen met Parkinson.

 

Deze vragenlijst is anoniem, online in te vullen en duurt zo'n 45 minuten. Gelieve de vragenlijst in te vullen voor 28-2-2022. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via  ci.cools@alumni.maastrichtuniversity.nl   Let op: Mensen die lid zijn van ParkinsonNEXT hebben deze vragenlijst al in hun mailbox gehad! Deze hoeft dan niet opnieuw ingevuld te worden.

 

Dit is de link naar de vragenlijst;  https://survey.alchemer.eu/collab/90392227/Vragenlijst-Motivatie-voor-interventie​ 

 

 

Heel erg bedankt alvast!

 

Met vriendelijke groet,

Caro Cools

« Ga terug naar de homepage van Parkinson Café Lelystad

Logo Parkinson_CAFE_300

Hanzeborg
Koningsbergenstraat 201-A
8232 DC Lelystad

E-mail: info@parkinsoncafelelystad.nl

Terug naar boven