Parkinson vertellergroep

PV Maarn-58.jpgdonderdag 02 mei 2019 12:27

Heeft u de Ziekte van Parkinson en vindt u het prettig om de spreektechnieken die u eerder individueel geleerd heeft te blijven oefenen? Dan is de logopedische groep mogelijk iets voor u. In maandelijkse bijeenkomsten worden alle logopedische aspecten van de spontane spraak getraind.

Lees en/of download hier de flyer over deze vertellergroep

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Parkinson Vertellergroep informatieflyer.pdf118,1 kBapplication/pdfdownload

« Ga terug naar de homepage van Parkinson Café Deventer

Parkinson Café Deventer

Het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief staat op het sportpark 'De Zandweerd' te Deventer
Het sportpark is bereikbaar via de grote parkeerplaats aan de Brederodelaan/hoek Roland Holstlaan.
Via deze parkeerplaats staat het clubgebouw direct aan de linker kant en is herkenbaar aan het bord: "DSV Actief".

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Annie Overmars, coördinator Parkinson Café Deventer. E-mail (info@parkinsoncafedeventer.nl) Telefoon: 06-10 86 33 96.