Geslaagde lustrumviering van Parkinson Café Deventer

lustrum.jpgwoensdag 26 juni 2019 09:46

Op 12 februari 2014 werd het 36e Parkinson Café in Nederland en tevens het eerste van de provincie Overijssel geopend in Deventer. Het eerste lustrum werd dit jaar in februari gevierd  met  de theatervoorstelling Kristallen Tranen van acteur, theatermaker en entertainer Hans Holtslag.

Op 12 juni werd opnieuw aandacht besteed aan het 5-jarig bestaan van Parkinson Café Deventer. Nu werd door de aanwezigen genoten van een high tea en werd er een quiz gespeeld. De winnaar van de quiz kreeg een kleine attentie.

Ook werden de mensen die hebben geholpen met  de oprichting van het Café en de medewerkers van het eerste uur in het zonnetje gezet. Niet iedereen die persoonlijk werd uitgenodigd kon aanwezig zijn. Dit door vakantie, werk of een andere reden. Degenen die wel aanwezig waren werden door coördinator Annie Overmars-Groen bedankt en kregen een boeket aangeboden. Deze keer geen bloemen van Bloemen Korbeld, maar een thee/chocolade boeket van de Wereldwinkel. Dit werd zeer gewaardeerd.

De eerste persoon die werd bedankt is de activiteitencoördinator van de Parkinson Vereniging in Bunnik. De Parkinson Cafés zijn namelijk een initiatief van en worden mede mogelijk gemaakt door de Parkinson Vereniging.

Ook was er een bedankje voor de coördinator van ParkinsonNet regio Deventer, voor de ondersteuning door haar en haar collega’s. ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Ruim 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en parkinson verpleegkundigen), verdeeld over 69 regio's zijn aangesloten bij dit netwerk.

Verder werd de destijds projectmanager Welzijn bij Zorggroep Solis bedankt. Zij heeft de eerste aanvraag voor subsidie bij de gemeente Deventer gedaan. Na de eerste toezegging voor het jaar 2014 heeft Parkinson Café Deventer ieder jaar weer mogen rekenen op een subsidie van de gemeente Deventer.

Ook enkele oud medewerkers werden bedankt en verrast met een thee/chocolade boeket.  

De oud-medewerkers en de mensen die hebben geholpen bij de oprichting van Parkinson Café Deventer, die niet aanwezig konden zijn, zullen een bedankje per post krijgen. Kortom; het was een zeer geslaagde en lekkere bijeenkomst in De Blauwe Zaal van het topzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen in Deventer-Colmschate.

                                                    

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Persbericht geslaagde lustrumviering van Parkinson Café Deventer.docx14,2 kBapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentdownload

« Ga terug naar de homepage van Parkinson Café Deventer

Logo Parkinson_CAFE_300

Parkinson Café Deventer

Het clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief staat op het sportpark 'De Zandweerd' te Deventer
Het sportpark is bereikbaar via de grote parkeerplaats aan de Brederodelaan/hoek Roland Holstlaan.
Via deze parkeerplaats staat het clubgebouw direct aan de linker kant en is herkenbaar aan het bord: "DSV Actief".

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Annie Overmars, coördinator Parkinson Café Deventer. E-mail (info@parkinsoncafedeventer.nl).

Terug naar boven