Het Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe) ontving een prachtige gift van de Ladies' Circle Noord-West Veluwe

Ladies Circle chegue overhandiging.jpegwoensdag 17 mei 2023 19:29

We waren er totaal niet op bedacht, maar we zijn ontzettend blij en verrast over de financiële ondersteuning die de Ladies' Circle Noord-West Veluwe aan het Parkinson Café Harderwijk (NO Veluwe) heeft gegeven!

Het Parkinson café kreeg op woensdag 17 mei uit handen van Annemieke de Bruijn en Liesbeth Denee, beiden van Ladies’ Circle Noordwest Veluwe, een cheque ter waarde van maar liefst € 2.726,00.

Ladies Circle checqueDe Ladies’ Circle steunt het Parkinson café vanwege hun goede werk om een ontmoetingsplek te zijn voor mensen met de ziekte van Parkinson, maar ook voor hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Tijdens de bijeenkomst op 17 mei waarbij er een dans- en bewegingsles onder leiding van Sandy Raaijmakers werd gegeven, werde de cheque symbolisch uitgereikt.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Parkinson café heeft de Ladies Circle een Ladies filmavond in de Catharinakapel op 23 maart georganiseerd. Alle filmkaartjes waren verkocht en ruim negentig vrouwen waren aanwezig om te genieten van de film ‘Rose’ en van de gezellige avond met een leuk aanbod van stands met onder andere sieraden, interieurspullen en heerlijke wijnen. Na de afloop van de film vond de loterij plaats waar vele ladies met mooie gesponsorde cadeaus van ondernemers uit de regio naar huis gingen. 

Fantastisch nieuws voor de bezoekers van het Parkinson Café! 

« Ga terug naar de homepage van Parkinson Café Harderwijk

Overzicht van alle verslagen

« Vorige Volgende »

maart 2024

februari

november 2023

juni

mei

maart

januari

november 2022

januari 2020

september 2019

juni

mei

maart

januari

november 2018

september

mei

maart

januari

Logo Parkinson_CAFE_300

Wijkontmoetingscentrum De Aanleg
Albert Verweyplein 30
3842 HH Harderwijk
Tijdstip: 19.30-21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Mail: info@parkinsoncafe-harderwijk.nl

Terug naar boven