werkgroep van het Parkinson Café Lelystad

donderdag 14 februari 2019

Op deze pagina willen wij van de werkgroep Parkinson Café Lelystad  ons graag aan u voorstellen.

george de koning  Natascha

Namen lijst van de werkgroep van links naar rechts: Albert Lieverse-  Ingrid Groenesteijn   - Sonja van Koningsbruggen -

Marja v/d Koelen -  Harry Klaassen - George de Koning - Natascha Straatman - Rozema

Spreek één of meerdere personen gerust aan bij eventuele vragen! Wij zijn er voor U!

« Ga terug naar Parkinson Café Lelystad

Logo Parkinson_CAFE_300

Hanzeborg
Koningsbergenstraat 201-A
8232 DC Lelystad

E-mail: info@parkinsoncafelelystad.nl

Samen staan we sterker!

De Parkinson Vereniging is dé vereniging van en voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Het is daarmee ook dé plek waar iedereen met zijn vragen over parkinson(ismen) terecht kan.

Word lid van de Parkinson Vereniging
  • We zorgen voor informatie

Wij zijn de gids naar betrouwbare, actuele en vindbare informatie over leven met parkinson(ismen).

• We behartigen uw belangen

Wij zetten ons in voor beschikbaarheid van behandelingen en we vertegenwoordigen de stem van mensen met parkinson(isme) in onderzoek en richting politiek en media.

• We regelen ontmoetingen

Zodat u tips en ervaringen kunt uitwisselen en in contact kun komen met gelijkgestemden.