Parkinson en werk

Werk vormt vaak ongemerkt de basis van je leven. Het biedt niet alleen maar inkomen, maar ook structuur, voldoening, zinbeleving en niet te vergeten, sociale contacten. Parkinson kan invloed hebben op de werksituatie.

Artikelen over parkinson en werk

Helpdesk parkinson en werk

Bent u lid van de Parkinson Vereniging en heeft een vraag met betrekking tot parkinson en uw werksituatie? Stel deze dan aan de helpdesk 'Parkinson en Werk'. U kunt u vraag mailen o.v.v. 'helpdesk Parkinson en Werk'. 

Stuur een vraag naar de helpdesk 

De werkgroep 'Parkinson en werk' bestaat uit een een groep ervaringsdeskundigen. We hopen met dit dossier een bijdrage te leveren in de zoektocht naar mogelijkheden en oplossingen voor werkenden die geconfronteerd worden met de diagnose parkinson(isme).
Werkgroep Parkinson en Werk

ParkinsonTV over Parkinson en werk

ParkinsonTV is een maandelijks online uitgezonden live programma over de ziekte van Parkinson. Iedere maand nemen presentator Marten Munneke of presentatrice Marlies van Nimwegen en vaste gast prof. dr. Bas Bloem plaats aan de ParkinsonTV-tafel. Tijdens de uitzending spreken zij, samen met een ervaringsdesdkundige en een in parkinson gespecialiseerde zorgverlener, over een specifiek thema gerelateerd aan parkinson.

Bekijk hier de uitzending over parkinson en werk:

Terug naar boven