Te koop aangeboden

zaterdag 06 april 2024

Te koop aangeboden: 2 paar Rieker herenschoenen maat 42 met klittenbandsluiting.

De opbrengst van de schoenen wordt gedoneerd aan het Parkinson Café Lelystad

Te koop nieuwe herenschoenen maat 42 met klittenbandsluiting. Info sonjavkoningsbruggen@gmail.com.

De opbrengst van de schoenen wordt gedoneerd aan het Parkinson Café Lelystad

Schoenendoos RiekerSchoen bruin RiekerSchoenendoos Rieker bruin

Schoen Zwart RiekerSchoenendoos Rieker zwart

« Ga terug naar Parkinson Café Lelystad

Logo Parkinson_CAFE_300

Hanzeborg
Koningsbergenstraat 201-A
8232 DC Lelystad

E-mail: info@parkinsoncafelelystad.nl

Samen staan we sterker!

De Parkinson Vereniging is dé vereniging van en voor mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Het is daarmee ook dé plek waar iedereen met zijn vragen over parkinson(ismen) terecht kan.

Word lid van de Parkinson Vereniging
  • We zorgen voor informatie

Wij zijn de gids naar betrouwbare, actuele en vindbare informatie over leven met parkinson(ismen).

• We behartigen uw belangen

Wij zetten ons in voor beschikbaarheid van behandelingen en we vertegenwoordigen de stem van mensen met parkinson(isme) in onderzoek en richting politiek en media.

• We regelen ontmoetingen

Zodat u tips en ervaringen kunt uitwisselen en in contact kun komen met gelijkgestemden.