Parkinson Cafés | parkinson-vereniging.nl

Parkinson Cafés

Parkinson_Caf_juist.png

Door heel het land worden, vaak in samenwerking met welzijnsorganisaties, Parkinson Cafés georganiseerd. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer. In het menu links ziet u een overzicht van alle Parkinson Cafés. U kunt ook kijken of er een Parkinson Café bij u in de buurt zit door hier te klikken en uw postcode in te voeren.

Via de volgende website komt u op de website van alle Parkinson Cafés: www.parkinsoncafe.nl

Parkinson Café opstarten?

Heeft u interesse in het opzetten van een Parkinson Café in uw regio? Neem dan contact op met de Parkinson Vereniging voor ondersteuning!

info@parkinson-vereniging.nl